«Αγκάλιαζα την πεθερά μου γιατί είχα μετανιώσει – Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας» είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν

«Αγκάλιαζα την πεθερά μου γιατί είχα μετανιώσει – Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας» είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά.

To κανάλι ρώτησε τον 32χρονο πιλότο αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω τι θα έκανε, για να απαντήσει: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου».

Στο δεύτερο ερώτημα του ΜΜΕ, αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Σε ερώτηση για τη συγκλονιστική στιγμή που, ενώ έχει διαπράξει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, λίγες μέρες αργότερα αγκαλιάζει τη μητέρα της νεκρής συζύγου του στο μνημόσυνο, λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα, απάντησε: Και είπε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.