ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις ανήλικες για τη συμπλοκή και το μαχαίρωμα

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις ανήλικες για τη συμπλοκή και το μαχαίρωμα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (23/06) στην ανακρίτρια ανηλίκων, πήραν τα τρία ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν με άλλες τέσσερες κοπέλες το Σάββατο (19/06) στον Κολωνό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπήρχε προσωπική διαφωνία μεταξύ δύο κοριτσιών από διαφορετικές παρέες και έκλεισαν ραντεβού. Εκεί ήλθαν και άλλα κορίτσια και μία 15χρονη έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο κορίτσια, το ένα πιο σοβαρά με τραύμα στην κοιλιά και το δεύτερο στο μηρό. Το πρώτο κορίτσι νοσηλεύεται αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 15χρονης, η ανήλικη ζητά συγγνώμη, δηλώνει μετανιωμένη και εύχεται καλή ανάρρωση στο κορίτσι που νοσηλεύεται.

Εις βάρος της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στις άλλες δύο κοπέλες ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στις 18:30, στις οδούς Διστόμου και Τριπόλεως στον Κολωνό, όπου και έγινε συμπλοκή μεταξύ ανήλικων κοριτσιών με μία εξ αυτών, να μαχαιρώνει δύο άλλα κορίτσια.

Η δράστιδα συνελήφθη ενώ την υποθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.