ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυκά Νερά: «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο πιλότος

Γλυκά Νερά: «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο πιλότος

Καθημερινές επαφές με έναν αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ είχε ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει ο σταθμός, τις πρώτες 15 ημέρες η επικοινωνία του με τον αστυνομικό ήταν καθημερινή και ο συζυγοκτόνος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, ψύχραιμος και νηφάλιος.

Μάλιστα, όταν καταλάβαινε ότι η κοινωνία άρχισε να έχει υποψίες για το έγκλημα και τις αντιδράσεις του, είπε στον αστυνομικό: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Επισημαίνεται επίσης, ότι τις πρώτες ημέρες υπήρχε σύσταση της Αστυνομίας στον πιλότο για να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και εκείνος συμφώνησε.

Ωστόσο, το στοιχείο που άλλαξε τη συμπεριφορά του, ήταν η εμφάνιση της «ψυχολόγου» της Καρολάιν.

Ο δράστης του εγκλήματος, διαμαρτυρήθηκε στους αστυνομικούς και τους είπε, σύμφωνα με το Open: «Πώς είναι δυνατόν η ψυχολόγος να δίνει συνεντεύξεις για εμένα;».

Αργότερα εμφανιζόταν πολύ περισσότερο εκνευρισμένος όταν μιλούσε με τους αστυνομικούς και μάλιστα άφηνε υπονοούμενα πως μπορεί αυτοί να διέρρεαν τα προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της Καρολάιν.

«Δεν θα ερχόμουν μόνος να ομολογήσω»

Όταν έβαλε την υπογραφή του στην ομολογία ότι είπε πως «είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα. Έβλεπα στον ύπνο μου την Καρολάιν, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω».

Επιπλέον, ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. «Τι λένε έξω για μένα;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο δράστης του εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.