ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κοζάνη: ΙΧ χτύπησε ανήλικο ποδηλάτη και έγινε… «καπνός»

Κοζάνη: ΙΧ χτύπησε ανήλικο ποδηλάτη και έγινε… «καπνός»

Ένας 49χρονος Έλληνας, ο οποίος παρέσυρε με το ΙΧ του ένα ανήλικο παιδί που επέβαινε σε ποδήλατο στην Κοζάνη, αλλά το εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε, είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στον δρόμο Πρωτοχωρίου – Λευκοπηγής όπου έκανε ποδήλατο το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί παρά μόνο ελαφρά τραύματα.

Η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού ήταν θέμα χρόνου, καθώς αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον παλιό γνώριμο των αστυνομικών.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.