ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μετς: Πατέρας και γιος διέταξαν ροτβάιλερ να «φάει» 30χρονο – Άγρια επίθεση (φωτο)

Μετς: Πατέρας και γιος διέταξαν ροτβάιλερ να «φάει» 30χρονο – Άγρια επίθεση (φωτο)

Πατέρας και γιος στο Άλσος Λογγίνου στο Μετς, ιδιοκτήτες ενός θηριώδους ροτβάιλερ 70 κιλών, μετά απο διαπληκτισμό με νεαρό ιδιοκτήτη ντόπερμαν, «διέταξαν» τον τεράστιο μαύρο σκύλο να επιτεθεί στον 30χρονο φωνάζοντας «Φα’ τον! Φα’ τον!».

Μάλιστα, ο μαύρος σκύλος δάγκωσε τον νεαρό στο στήθος, την ώρα που ο γιος, τον κλωτσούσε στα πλευρά και ο πατέρας επιχειρηματίας στην περιοχή της Γλυφάδας, του χαράκωνε το πρόσωπο με μια φαλτσέτα. Το θύμα, γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα χειρότερα και χθες μετέβη στο Τμήμα Παγκρατίου όπου κατήγγειλε το εφιαλτικό σκηνικό, ενώ περιγράφει όλα όσα έζησε.

«Δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!»

Ο εφιάλτης για τον 30χρονο τυπογράφο άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής. Βρισκόταν στο Άλσος Λογγίνου με τον σκύλο του, ένα ήσυχο ντόπερμαν και άλλους ιδιοκτήτες σκύλων όταν ακούν μια βαριά φωνή να τους διατάζει «Δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!».

Ήταν ένας μεσήλικας ιδιοκτήτης ενός πελώριου μαύρου ροτβάιλερ βάρους 70 κιλών ο οποίος μαζί με τον γιο του, τους πλησίασαν απειλώντας ότι θα αφήσουν ελεύθερο τον άγριο σκύλο να φάει τα σκυλιά τους. «Εδώ παίζουμε» του είπα. «Είμαστε σε μια γωνία και δεν σας ενοχλούμε. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε αλλού» αναφέρει στο protothema.gr ο 30χρονος και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα περιγράφει: «Ο πατέρας κρατούσε το κινητό στο χέρι σαν να καλούσε κάποιους για ενισχύσεις. Του λέω γιατί με πλησιάζετε; Και πριν προλάβω να αντιδράσω, ο γιος, μου ρίχνει μια γονατιά στο πλευρά και σωριάζομαι κάτω. Ήταν σκοτάδι και τότε ο πατέρας μου φέρνει τον μαύρο σκύλο καταπάνω μου φωνάζοντας «Φάτον! Φάτον!». Μου έριξε μια δαγκωνιά στο στήθος και τότε τον έπιασα από το λουρί και προσπάθησα να τον ακινητοποιήσω για να σωθώ. Θα μου έβγαζε την καρδιά αυτό το σκυλί. Είναι θηρίο ανημερο. Ο πατέρας του τότε μου κόλλησε μια φαλτσέτα στο πρόσωπο και μου χαράκωσε απειλώντας με ότι δεν θα προλάβω να ξαναπατήσω εδώ».

Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σκύλων που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το σκηνικό, κάλεσαν την Αστυνομία όμως μέχρι να έρθουν περιπολικά οι δράστες είχαν πάρει τον σκύλο και είχαν φύγει.

«Με έκαναν ένα κουρέλι. Είμαι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τόσο χτυπημένος που δεν μπορούσα να δουλέψω…» λέει. Ο 30χρονος, μετέβη χθες στο Τμήμα Παγκρατίου όπου κατήγγειλε το συμβάν ελπίζοντας να εντοπιστούν οι δράστες.

Μάλιστα, τον παρέπεμψαν να εξεταστεί σε ιατροδικαστή προκειμένου να συμπεριληφθεί το πόρισμα στον φάκελο της υπόθεσης.

Φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.