Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θα μπορεί να βλέπει το παιδί του ο πιλότος; – Τι ποινές αντιμετωπίζει;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θα μπορεί να βλέπει το παιδί του ο πιλότος; – Τι ποινές αντιμετωπίζει;

«Μουδιασμένη» η κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την ομολογία του 33χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά από τις αρχικές ψευδείς του καταθέσεις περί ληστείας και κλοπής χρημάτων από το εσωτερικό του σπιτιού, ανέτρεψε τα πάντα-ή μάλλον ενώθηκε το παζλ της αστυνομίας που δεν πείστηκε από τους αρχικούς ισχυρισμούς του 33χρονου- και αποκάλυψε ότι ο ίδιος σκότωσε την άτυχη 20χρονη και μετέπειτα σκηνοθέτησε τη δολοφονία της από τους υποτιθέμενους ληστές.

Αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 32χρονος

  • Αν στο δικαστήριο δεν αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, η κατηγορία που αποδίδεται στον 33χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο φέρνει τον κατηγορούμενο αντιμέτωπο και με ισόβια, από τα οποία θα πρέπει να εκτίσει τα 16 χρόνια
  • Σε αντίθετη περίπτωση, η εκδοχή της ειδικής συνθήκης, της διένεξης που κατέληξε σε ανθρωποκτονία λόγω συναισθηματικής φόρτισης, τιμωρείται με πρόσκαιρη κάθειρξη με ανώτατο όριο τα 15 χρόνια και κατά πολύ μικρότερα με ελαφρυντικό

Χάζευε το κινητό του…. λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10η Μαΐου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε 17 λεπτά, χαζεύοντας στο κινητό του… Ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί.

Ο 33χρονος λίγο πριν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν, απασχολούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που γνωρίζουμε και εμείς σήμερα, αφού φρόντιζε να απαντά -ακόμα και μετά την καθ΄ομολογίαν δολοφονία της γυναίκας του- σε όλα τα μηνύματα!

Δικηγόρος 33χρονου: «Θα αποκαλύψει στοιχεία που δεν έχει πει»

Ο κατηγορούμενος για το θάνατο της 20χρονης αλλά και τη θανάτωση του σκύλου τους, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Ο ένας εκ των συνηγόρων του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος σκοπεύει απολογούμενος να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης «στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής».

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ο κατηγορούμενος επιθυμεί το παιδί να παραμείνει αποκλειστικά με συγγενικά πρόσωπα, και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συνεννόηση των δύο οικογενειών για το θέμα της επιμέλειας με την Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, όπως δικαιούται, θα ζητήσει να βλέπει το παιδί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.