ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία Καρολάιν: Σοκαρισμένη η μητέρα της άτυχης 20χρονης – «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Δολοφονία Καρολάιν: Σοκαρισμένη η μητέρα της άτυχης 20χρονης – «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον 33χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της» σημείωσε ο δικηγόρος μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων, όπου αναμένεται να φτάσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας.

«Στη δεύτερη κηδεία του παιδιού της, συνειδητοποίησε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο οικογενειών αναφορικά με την επιμέλεια της κόρης της 20χρονης και του 32χρονου.

Όπως είπε, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να «αντιμετωπιστεί άμεσα» και εκτίμησε πως «κατ’ αρχήν πρέπει να υπάρξει και μία συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης σημείωσε πως οι δύο οικογένειες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και με «αμοιβαία κατανόηση θα μπορούσε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Σχετικά με το εάν θα μπορούσε η μητέρα του θύματος να αναλάβει την επιμέλεια δεδομένου του ότι ο πατέρα της Καρολάιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είπε ότι έχει βοήθεια και η οικονομική της κατάσταση είναι καλή.

Η Αλόννησος, όπου διαμένουν, είναι «ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει μέχρι μίας ηλικίας» είπε, ακόμη.

Τέλος, τόνισε πως η δολοφονία της Καρολάιν έχει «βυθίσει στο πένθος όλο το νησί, που τη λάτρευε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.