ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κρήτη: Χειροπέδες σε Βουλγάρα που αποπειράθηκε να κάψει το αυτοκίνητο της… ξαδέρφης της

Κρήτη: Χειροπέδες σε Βουλγάρα που αποπειράθηκε να κάψει το αυτοκίνητο της… ξαδέρφης της

Οι πυροσβέστες του Ανακριτικού Γραφείου της Π.Υ. Ηρακλείου, προχώρησαν στη σύλληψη μιας 39χρονης Βουλγάρας, η οποία κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η αλλοδαπή επιχείρησε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο εξαδέλφης της, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι της, στις Αγίες Παρασκιές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται να έχουν προσωπικές διαφορές. Η φερόμενη ως δράστιδα έχει ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος της όρισε τακτική δικάσιμο.

Αρμόδιες πηγές, αναφέρουν ότι η δράστιδα αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται ωστόσο υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που φέρονται να είπαν ότι την είδαν να βάζει φωτιά σε ένα αντικείμενο και να το τοποθετεί στην πόρτα του οδηγού του οχήματος, ιδιοκτησίας της εξαδέλφης της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.