
Μια ακόμα περίπτωση καταγγελίας σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ιερέα σημειώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε χωριό της Τριχωνίδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το agriniopress, το περιστατικό έχει καταγραφεί στην Ασφάλεια Αγρινίου και δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης και σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στην Αστυνομία στο Αγρίνιο, στις αρχές Ιουνίου, 42χρονος ιερέας σε χωριό της Τριχωνίδας, φέρεται να προχώρησε σε ασελγή πράξη σε βάρος γυναίκας, αρκετά μεγαλύτερης του σε ηλικία, στην αυλή του σπιτιού της.
Ο ιερέας παραδέχθηκε όσα του προσάπτουν
Μάλιστα το περιστατικό, καταγγέλλεται πως διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της γυναίκας, με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστικό επεισόδιο. Δύο μέρες μετά, η γυναίκα, που έχει συγγενική σχέση με τον 42χρονο, προχώρησε στην υποβολή παραπόνων στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Ασφάλειας του Αγρινίου μάλιστα, μετά την καταγγελία ο ιερέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και αποδέχθηκε τα σε βάρος του καταγγελλόμενα. Οι συγγενείς της παθούσας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.