Γλυφάδα: Άγνωστοι λήστεψαν 90χρονο και τον χτύπησαν με το αυτοκίνητο

Γλυφάδα: Άγνωστοι λήστεψαν 90χρονο και τον χτύπησαν με το αυτοκίνητο

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 90χρονος άνδρας στην Γλυφάδα. Ειδικότερα οι ληστές, του επιτέθηκαν για να του αρπάξουν το πορτοφόλι και τον χτύπησαν με το αυτοκίνητο κατά τη διαφυγή τους.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι επίδοξοι ληστές φέρεται να παρακολουθούσαν τον ηλικιωμένο με το αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς κατέβηκε, χτύπησε τον 90χρονο, του πήρε το πορτοφόλι και τον άφησε μέσα στη μέση του δρόμου.

Στη συνέχεια ο συγκεκριμένος δράστης μπήκε γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Το αυτοκίνητο χτύπησε τον 90χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Περαστικοί που είδαν το γεγονός κάλεσαν ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σημείο, ενώ μετά από έρευνα εξακρίβωσαν πως το αυτοκίνητο των δραστών δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Προφανώς για να μην καταγραφούν από μάρτυρες ή από κάμερες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.