ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θύμα άγριας ληστείας από τέσσερις νεαρούς Ρομά ηλικιωμένος στην Αγία Παρασκευή – Τον γρονθοκόπησαν

Θύμα άγριας ληστείας από τέσσερις νεαρούς Ρομά ηλικιωμένος στην Αγία Παρασκευή – Τον γρονθοκόπησαν

Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στη χώρα μας, καθώς στο «φως» της δημοσιότητας, έρχεται ένα ακόμη περιστατικό άγριας βαναυσότητας με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Το περιστατικό, συνέβη τα ξημερώματα Τρίτης, στην Αγία Παρασκευή.

Ειδικότερα, τέσσερις Ρομά είχαν βάλει στο στόχαστρο οικεία ηλικιωμένου άνδρα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλουν. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν και ξύπνησε όταν αντίκρισε μπροστά του, τους τέσσερις άνδρες. Οι αδίστακτοι Ρομά, ηλικίας 18-20 χρόνων, άρχισαν να γρονθοκοπούν τον έντρομο άνδρα, ζητώντας του να τους πει, που κρύβει τα λεφτά.

Ο ηλικιωμένος εκλιπαρούσε να σταματήσουν όμως εκείνοι συνέχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές. Τις σπαρακτικές φωνές του, άκουσε ένας γείτονας ο οποίος τηλεφώνησε στο 100.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δυο ομάδες ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Ήταν τόσο άμεση η αντίδραση της αστυνομίας που οι Ρομά εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

​​​​​​​Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τον έναν εκ των τεσσάρων δραστών, ο οποίος είχε προσπαθήσει να κρυφτεί μέσα σε ένα σχολείο.

Οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν μπαίνοντας μέσα σε καταυλισμό Ρομά στον Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μέλη γνωστής στις Αρχές οικογένειας Ρομά με βαρύ παρελθόν στο έγκλημα, κυρίως σε ληστείες.

​​​​​​​Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.