Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Γλυκά Νερά – Πιλότος: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση» – Τι λέει για τις σχέσεις του με τον Σ.Δογιάκη

Γλυκά Νερά – Πιλότος: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση» – Τι λέει για τις σχέσεις του με τον Σ.Δογιάκη

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προχωρά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο.

Μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του.

“Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο” είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

“Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του” δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. “Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα” πρόσθεσε.

Επίσης σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός». “Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του” τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: “Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν “την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.