ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δ.Χούπης: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιχειρησιακή πρόκληση»

Στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης - παραλαβής του γραφείου Τύπου του ΓΕΕΘΑ

Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δ.Χούπης: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιχειρησιακή πρόκληση»

Αλλαγή φρουράς στην εκπροσώπηση του γραφείου Τύπου του ΓΕΕΘΑ με τον συνταγματάρχη Σπυρίδωνα Ασλάνη, να διαδέχεται τον Ταξίαρχο Κ.Σιρλαντζή.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής παρέστη ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, δίνοντας το στίγμα του πόσο σημαντική θεωρεί την ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα του ΓΕΕΘΑ, μια αντίληψη που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στο Γενικό Επιτελείο.

Στο πλαίσιο της τελετής, υπήρξε συνάντηση του ο Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δ.Χούπη, παρουσία και των Αρχηγών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, με διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που αφορούν στις τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, στην διαμορφωθείσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην υποστήριξη και ανάδειξη του ρόλου της Χώρας μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, παρουσία και των Αρχηγών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποίησε συνάντηση με διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που αφορούν στις τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, στην διαμορφωθείσα κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην υποστήριξη και ανάδειξη του ρόλου της Χώρας μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ μιλώντας νε τους στρατιωτικούς συντάκτες, σημείωσε την ιδιαίτερη ευθύνη, που αναλαμβάνει η Ελλάδα, με το συντονισμό του στρατηγείου της ΕΕ για την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα και τόνισε ότι «είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε επιχειρησιακή πρόκληση και να φέρουμε εις πέρας το έργο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.