ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γρηγορόπουλος: Καταγγελίες για επίθεση των ΜΑΤ σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ

Έριξαν και χημικά στο σημείο

Α.Γρηγορόπουλος: Καταγγελίες για επίθεση των ΜΑΤ σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ

Ένταση ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Μεσολογγίου διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκε σε δημοσιογράφους και στους φωτορεπόρτερ, Μάριο Λώλο και Γιάννη Λιάκο. Να σημειωθεί ότι οι άνδρες των ΜΑΤ έριξαν και χημικά στο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία από το πρωί έχουν γίνει συνολικά 90 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 23 εξ΄ αυτών έγιναν πριν από λίγο στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια: Τι συνέβη νωρίτερα

Ένταση επικράτησε στα Εξάρχεια στο κέντρο της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Διαδηλωτές έβαλαν φωτιές σε αρκετούς κάδους στα Εξάρχεια, ενώ σε κάθε στενό της περιοχής επικράτησε ένταση και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται, διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες «απάντησαν» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης κάνοντας την κατάσταση στην περιοχή αποπνικτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη στιγμή της δολοφονίας του νεαρού μαθητή από τον ειδικό φρουρό, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έγιναν προσαγωγές ατόμων στην οδό Σόλωνος και στη Ζωοδόχου Πηγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.