ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Κούγιας: «Απόλυτη έλλειψη σεβασμού από τους ιατρούς στη μνήμη του πατέρα του Γ.Καλλιάνου»

«Μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο»

Α.Κούγιας: «Απόλυτη έλλειψη σεβασμού από τους ιατρούς στη μνήμη του πατέρα του Γ.Καλλιάνου»

Ο δικηγόρος του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου έδωσε τη δική του απάντηση στον γιατρό που προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά μετά τις καταγελίες της οικογένειας Καλλιάνου ότι πήρε «φακελάκι».

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας:

«Διάβασα και άκουσα ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν.

Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο.

Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αθήνα, 27/04/2024
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Χ. Κούγιας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.