ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Λύτρας για 18χρονο: «Ήθελε να πετάξει ψηλά τη φωτοβολίδα»

«Είναι σοκαρισμένος, ζητά συγγνώμη»

Α.Λύτρας για 18χρονο: «Ήθελε να πετάξει ψηλά τη φωτοβολίδα»

Ο δικηγόρος του 18χρονου ο οποίος συνελήφθη για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, πραγματοποίησε δηλώσεις έπειτα από τη συνάντηση του με την ανακρίτρια στην Εισαγγελία Πειραιά.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας ο 18χρονος υποστηρίζει ότι η πρόθεση του ήταν να πετάξει τη φωτοβολίδα ψηλά. «Δεν είχε ξαναπετάξει ποτέ φωτοβολίδα. Του την έδωσε ένας άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του».

Ισχυρίζεται δε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η δική του φωροβολίδα ήταν αυτή που τραυμάτισε τον αστυνομικό, καθώς εκτοξεύτηκε και μια δεύτερη. «Είπε όμως ότι το χρώμα της φωτοβολίδα που κρατούσε ο ίδιος ήταν πορτοκαλί. Περιμένουμε να δούμε και τα στοιχεία της δικογραφίας για να δούμε αν ήταν η συγκεκριμένη φωτοβολίδα», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

«Είχε πάει με παρέα στο γήπεδο, πράγμα το οποίο το έκανε συχνά. Δεν είναι οργανωμένος, δεν έχει κατηγορηθεί ή προσαχθεί ποτέ, δεν ανήκει σε σύνδεσμο οποιαδήποτε ομάδος», δήλωσε ο δικηγόρος του 18χρονου

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένα παιδί 18χρονων δεν ξέρω κατά πόσο, μέσα στον όχλο, θα ήξερε τις συνέπειες των πράξεων του. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Απασχολέι όλη την κοινωνία τα επεισόδια σε αθλητικούς χώρους. Παιδιά 16-17-18 χρονών, δεν ξυπνάνε και φεύγουν από το σπίτι τους για να πάνε να σκοτώσουν. Μέσω κάποιων διαδικασιών μπαίνουν σε αυτές τις ενέργειες από κάποιους άλλους. Αυτό το κύκλωμα πρέπει να ξεσκεπαστεί».

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογική κατάσταση του 18χρονου τόνισε ότι είναι σοκαρισμένος και ζητά συγγνώμη για τις πράξεις του: «Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος, ζητάει συγγνώμη για την ενέργειά του, ανεξάρτητα από το αν τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα που πέταξε ο ίδιος ή όχι. Και η οικογένεια του είναι συγκλονισμένη, θέλουνε με οποιονδήποτε τρόπο να είναι κοντά στον αστυνομικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.