ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αδιανόητη κτηνωδία στα Φιλιατρά: Κρέμασε τον σκύλο σε δέντρο και χόρευε γύρω του μετά τον θάνατό του

Εκτός από την Αστυνομία, ειδοποιήθηκαν και φιλοζωικές οργανώσεις

Αδιανόητη κτηνωδία στα Φιλιατρά: Κρέμασε τον σκύλο σε δέντρο και χόρευε γύρω του μετά τον θάνατό του

Αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στα Φιλιατρά με θύμα έναν σκύλο, καθώς ένας άνδρας τον κρέμασε σε ένα δέντρο το χτύπησε ανελέητα και μετά τον θάνατό του, έβαλε λαϊκή μουσική και χόρευε ημίγυμνος σαν κανίβαλος, γύρω από το άψυχο σώμα του βασανισμένου τετραπόδου.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Φιλιατρών που έσπευσαν στο σημείο είδαν το υλικό που τράβηξε με το κινητό του αυτόπτης μάρτυρας , πλην όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον άνδρα, ο οποίος είχε προλάβει να εξαφανιστεί!

Εκτός από την Αστυνομία, ειδοποιήθηκαν και φιλοζωικές οργανώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία και ο φάκελος με την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα και το οπτικό υλικό διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο ιδιοκτήτης του ζώου, έχει κληθεί αύριο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του να δώσει ανωμοτί κατάθεση και στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την εξέλιξη της ζοφερής αυτής ιστορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.