ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδιανόητο περιστατικό στη Ρόδο: Τσακώθηκαν για τις ξαπλώστρες και πολίτης έκοψε τις φλέβες του στο δημαρχείο (εικόνες)

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στο δημαρχείο της Ρόδου

Αδιανόητο περιστατικό στη Ρόδο: Τσακώθηκαν για τις ξαπλώστρες και πολίτης έκοψε τις φλέβες του στο δημαρχείο (εικόνες)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δημαρχείο της Ρόδου για τις δημοπρασίες των παραλιών της ΕΤΑΔ, ενώ ένας πολίτης έκοψε τις φλέβες στο χέρι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, αρκετοί ομπρελάδες συγκεντρώθηκαν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη και διαμαρτύρονταν έντονα, εκφράζοντας αυτούς τους φόβους.

Μάλιστα, στο κτίριο υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Ωστόσο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και παρέλαβε έναν τραυματία, ο οποίος αυτοτραματίστηκε στο χέρι του, μέσα στην ένταση που επικρατούσε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας φέρεται να έκοψε τις φλέβες του, γιατί χτύπησε με δύναμη πάνω στα νεύρα του έναν γυάλινο πίνακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.