ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδίστακτος κλέφτης οχημάτων συνελήφθη για 51η φορά!

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Αδίστακτος κλέφτης οχημάτων συνελήφθη για 51η φορά!

Ρεκόρ συλλήψεων έχει στην «πλάτη» του ένας 40χρονος ο οποίος κλέβει αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί της περασμένης Τρίτης άνδρες της Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων πέρασαν στον κλέφτη χειροπέδες όχι για πρώτη και για δεύτερη αλλά για 51η φορά! Αιτία ήταν το γεγονός ότι νωρίτερα είχε παραβιάσει ΙΧ στην οδό Στουρνάρη.

Η ΕΡΤ έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται η δράση του άνδρα ο οποίος στις 5 Μάιου, πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων, είχε κλέψει μηχανάκι.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε την επόμενη μέρα χρησιμοποίησε το δίκυκλο για να αρπάξει από ένα πολίτη το κινητό του  στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Αλεξάνδρας.

Το θύμα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Τον ακολούθησε, πιάστηκε από το μηχανάκι και προσπάθησε να πάρει πίσω το τηλέφωνο.

Ο αδίστακτος δράστης δεν δίστασε να τον σύρει με το δίκυκλο και να αρχίσει να του δίνει μπουνιές για να διαφύγει. Τελικά, εγκαταλείπει το μηχανάκι και γίνεται καπνός μαζί με το κλεμμένο κινητό.

Ο 50χρονος κατήγγειλε τη ληστεία στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, αναγνώρισε τον κακοποιό σε φωτογραφίες και μετά από αναζητήσεις ο 40χρονος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα επ’ αυτοφώρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώθηκε ήταν ο δράστης πίσω από 13 κλοπές και μία ληστεία. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.