ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Παρασκευή: 17χρονοι χτύπησαν με γκλομπ και σφυρί ανήλικο για να τον ληστέψουν

Αναζητούνται άλλα δυο άτομα

Αγία Παρασκευή: 17χρονοι χτύπησαν με γκλομπ και σφυρί ανήλικο για να τον ληστέψουν

Δραματική αύξηση έχουν πλέον τα περιστατικά εγκληματικότητας μεταξύ ανηλίκων καθώς ακόμα ένα συμβάν έρχεται να προστεθεί στην θλιβερή αυτή λίστα.

Συγκεκριμένα δυο 17χρονοι το βράδυ της 4ης Αυγούστου, ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και κινούνταν στην Αγία Παρασκευή, κάποια στιγμή προσέγγισαν το ανήλικο θύμα και με χρήση αντικειμένων (πλαστικό σφυρί και γκλομπ), το ακινητοποίησαν και του έκλεψαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για τη ληστεία σε βάρος του ανήλικου, δύο 17χρονοι για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Το θύμα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, ο άτυχος ανήλικος αναγνώρισε έναν από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και δεύτερος, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.