ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Παρασκευή: Ξεσπά ο πατέρας του 14χρονου – «Είπαν στον γιο μου “πήγες στην αστυνομία” και τον έβριζαν για 47 δευτερόλεπτα»

Η μητέρα του συμμαθητή του που ήταν στην ομάδα που επιτέθηκαν στον 14χρονο ενημέρωσε το σχολείο ότι έχουν κορωνοϊό και δεν θα πάει για μάθημα σήμερα

Αγία Παρασκευή: Ξεσπά ο πατέρας του 14χρονου – «Είπαν στον γιο μου “πήγες στην αστυνομία” και τον έβριζαν για 47 δευτερόλεπτα»

Νέες αποκαλύψεις για τις απειλές που δέχθηκε το Σάββατο το βράδυ ο 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση στην Αγία Παρασκευή έδωσε ο πατέρας του παιδιού.

Όπως είπε ο άγνωστος που πήρε από απόκρυψη στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού του είπε «”πήγες στην αστυνομία” με μια βρισιά και ήταν 47 δευτερόλεπτα που τον έβριζε». Όσον αφορά το αν γνωρίζει ποιο ήταν το άτομο αυτό ο πατέρας του 14χορνου είπε ότι «δεν κάνω εικασίες για την ταυτότητα αυτού που πήρε τηλέφωνο, θα τα βρει η αστυνομία. Αρκετά έχει περάσει το παιδί μου πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα».

Ο πατέρας του 14χρονου είπε, επίσης, ότι το παιδί του θα επιστρέψει σήμερα, Δευτέρα, στο ιδιωτικό σχολείο του ενώ πρόσθεσε ότι οι γονείς του 13χρονου δράστη που φοιτά στο ίδιο σχολείο επικοινώνησαν διαδικτυακά με την διευθύντρια και είπαν ότι όλη η οικογένεια έχει κορωνοϊό «και υποψιάζομαι οτι σήμερα δεν θα πάει στο σχολείο (σ.σ. ο 13χρονος που ήταν στην ομάδα των τριών που επιτέθηκαν στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή)».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου «ο ψυχολόγος που μιλήσαμε μας είπε το παιδί να επανέρθει στην πραγματικότητα, να μη συζητά το θέμα, να μην πει τίποτα στους συμμαθητές του, ούτε σε κανέναν άλλο και να παριστάνει ότι όλα είναι καλά μέχρι να γίνουν. Θα το προσπαθήσουμε. Δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, αλλά τον πείσαμε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε, «μας διαβεβαίωσαν από το σχολείο ότι το παιδί δεν θα διασταυρωθεί με τους δράστες. Το περιστατικό δεν έγινε εντός του σχολείου. Στο ίδιο σχολείο που είναι το παιδί που μας δημιούργησε το πρόβλημα είναι και το δικό μου παιδί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται το σχολείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.