ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Παρασκευή: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου κόπηκε στα δύο ενώ κομμάτια του εκτινάχθηκαν σε απόσταση 5 μέτρων

Αγία Παρασκευή: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε μάντρα, γκρέμισε τον τοίχο και στη συνέχεια παρέσυρε τις πινακίδες μπροστά από μία αντιπροσωπεία μοτοσικλετών.

Ήταν λίγο μετά τις 4 το πρωί όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, κινούμενος επι της οδού Χαλανδρίου στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει πάνω σε μια μάντρα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που το αμάξι έσπασε το τσιμεντένιο τοιχίο, πέρασε πάνω από μια ράμπα και στη συνέχεια γκρέμισε τις πινακίδες μπροστά από την έκθεση με τις μηχανές.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου κόπηκε στα δύο ενώ κομμάτια του εκτινάχθηκαν σε απόσταση 5 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και περιπολικό της Τροχαίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ κινούταν με μεγάλη ταχύτητα όταν εξετράπη της πορείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.