ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγία Βαρβάρα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 57χρονου από τον πεθερό του – «Το ένα παιδί βρισκόταν μπροστά»

«Νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται»

Αγία Βαρβάρα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 57χρονου από τον πεθερό του – «Το ένα παιδί βρισκόταν μπροστά»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθαν νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 57χρονου πατέρα τριών παιδιών στην Αγία Βαρβάρα από τον 69χρονο πεθερό του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως το ένα παιδί βρισκόταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα του, από τον παππού του, με φονικό όπλο μια καραμπίνα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 57χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην αυλή του σπιτιού του ενώ πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έτσι, ο πεθερός του ενημερώθηκε για αυτή τη μετακίνησή του και τον περίμενε να γυρίσει. Όταν τον βρήκε στην είσοδο, τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα.

Λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό, έδωσαν κατάθεση τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και ειδοποίησε τις αρχές.

Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ. για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.