ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγία Βαρβάρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον γιατρό που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Αγία Βαρβάρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον γιατρό που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης, στο 3ο νεκροταφείο, η κηδεία του 57χρονου γιατρού, που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο, με τους συγγενείς να ζητούν από τους δημοσιογράφους να καλύψουν με διακριτικότητα τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία ήταν υποβασταζόμενη, ενώ σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, στον ναό δεν παρευρέθηκαν τα δύο μικρά παιδιά του, λόγω του ευαίσθητου της ηλικίας τους.

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η πεθερά του γιατρού, τον οποίο σκότωσε ο σύζυγός της στην Αγία Βαρβάρα, έγκλημα για το οποίο έχουν και οι δύο προφυλακιστεί.

Η πεθερά του γιατρού, ότι δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στη δολοφονία, και πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά, κατά την απολογία τους, προσπάθησαν να τα ρίξουν όλα στο θύμα για να καλύψουν ο ένας τον άλλο.

Η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη χαρακτήρισε τον γαμπρό της ως τον «Χίτλερ» του σπιτιού.

«Είναι πολλά συσσωρευμένα όλα αυτά τα χρόνια. Παλινωδίες, επιθέσεις, βρισιές, χειρονομίες, βασανιστήριο ψυχών για τα εγγόνια μας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα ήταν Χίτλερ μέσα στο σπίτι. Ο μικρός έτρεχε στον παππού του και του έλεγε “βοήθα μας παππού γιατί αν δεν μας βοηθήσεις εσύ, όταν μεγαλώσω εγώ θα τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.