ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 69χρονος που σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του – «Εγώ είμαι παλικάρι, πάω να παραδοθώ»

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς - Τα πρώτα του λόγια μετά το έγκλημα

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 69χρονος που σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του – «Εγώ είμαι παλικάρι, πάω να παραδοθώ»

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή (25/2), ο 69χρονος που το απόγευμα του Σαββάτου (24/2), πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, μπροστά στην ανήλικη εγγονή του.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 69χρονος, οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιός του δράστη και κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον 2ο ο αστυνομικός γιος.

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, χτες το απόγευμα ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι όμως, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο αμέσως μετά ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί.

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καυγάδες και προστριβές.

«Εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ»

Αμέσως μετά το άγριο φονικό ο 69χρονος δράστης έφυγε από την τριπλοκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρείας και κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να παραδοθεί κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι.

Ενώ απομακρυνόταν από το σημείο του φονικού άρχισε να φωνάζει «εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ».

Γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος ενώ ο γιος του, αστυνομικός στο επάγγελμα, του φώναζε «τι κάνεις;».

«Είχαμε προβλήματα και διαφορές με τον γαμπρό. Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύζυγος του θύματος, ωστόσο, φαίνεται πως διαψεύδει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, καθώς στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχαν προβλήματα σαν ζευγάρι και πως δεν είχε ποτέ παράπονα από τη συμπεριφορά του άνδρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.