ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιο Όρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρουμάνος μοναχός που ξυλοκόπησε άλλο μοναχό

Δικηγόρος θύματος: «Τρόμαξα να τον αναγνωρίσω»

Άγιο Όρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο Ρουμάνος μοναχός που ξυλοκόπησε άλλο μοναχό

Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος Ρουμάνος μοναχός που συνελήφθη στο Άγιο Όρος, καθώς ξυλοκόπησε έναν 53χρονο Λευκορώσο μοναχό, ύστερα από μεταξύ τους λεκτική προστριβή, κι ενώ είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για το τέλος του μήνα, διότι απουσίαζε ο παθών, ενώ παράλληλα ήρε την κράτησή του.

Δικηγόρος θύματος: «Τρόμαξα να τον αναγνωρίσω»

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, ο 53χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και – όπως είπε – «τρόμαξα να τον αναγνωρίσω».

«Είναι δεμένο το κεφάλι του και φοράει μάσκα οξυγόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο.

Ο 35χρονος που βρέθηκε προσωρινά στο Άγιο Όρος και εγκαταβιεί σε μονή της Καρδίτσας, διώκεται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον αρσανά της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο μοναχοί είχαν πιει κρασί και τα αίματα άναψαν ότι διαφώνησαν για θέματα θρησκευτικού περιεχομένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.