ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη Κυριακή ζούσε ένα χλμ. μακριά από το ΑΤ – Η συγκλονιστική μαρτυρία γειτόνισσας

Είχε μετακομίσει από Αιγάλεω πριν από δύο μήνες

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη Κυριακή ζούσε ένα χλμ. μακριά από το ΑΤ – Η συγκλονιστική μαρτυρία γειτόνισσας

Ολοένα και πιο συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, η νεαρή κοπέλα, που είχε εδώ και δύο μήνες μετακομίσει από το Αιγάλεω, διέμενε σε σπίτι που απείχε μόλις ένα χιλιόμετρο από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα, πήγε στο συγκεκριμένο ΑΤ όταν αντιλήφθηκε ότι ο πρώην σύντροφός της την παρακολουθούσε. Φεύγοντας από το ΑΤ κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να ζητήσει περιπολικό για να την πάει στο σπίτι της. Εκείνη τη στιγμή, της επιτέθηκε ο 39χρονος και την σκότωσε χτυπώντας την με το μαχαίρι.

Για το γεγονός ότι η κοπέλα κάλεσε μόνη της την Άμεση Δράση μίλησε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου τονίζοντας ότι «Εδώ δεν είναι το θέμα μας ότι δεν υπήρχε περιπολικό να μεταφέρει την κοπέλα, αλλά ότι δεν ενημερώθηκε περιπολικό να προσέλθει για να γίνει η μεταφορά. Ελέγχεται το γιατί η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από την κοπέλα και όχι από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας».

Γειτόνισσα της 28χρονης τόνισε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κοπέλα. «Ερχόταν ο πρώην σύντροφός της και την έψαχνε. Δεν είχα ακούσει κάποιο διαπληκτισμό. Εκείνη την ημέρα έφερνε γύρα, λένε, στην πολυκατοικία για να την πιάσει. Με μαχαίρι, με το μηχανάκι έφερνε γύρα γύρα και προσπαθούσε να την πιάσει, αλλά δεν την έπιασε και η κοπέλα πήγε στην αστυνομία για να βρει το δίκιο της και στην αστυνομία δεν το βρήκε», είπε η γειτόνισσα του θύματος.

Σε βίντεο που είχαν διαρρεύσει χθες, διακρίνεται ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 28χρονης Κυριακής να την παρακολουθεί έξω από το σπίτι της, λίγη ώρα πριν τη δολοφονήσει. 

Ο δράστης, γνωστός στις Aρχές, με κακοποιητικό παρελθόν, φτάνει έξω από το σπίτι της με τη μηχανή του γύρω στις 21:12 και στρίβει δεξιά έξω από το μπαλκόνι, περιμένοντας πότε θα βγει από αυτό η πρώην σύντροφός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 39χρονος, όπως φαίνεται στο βίντεο, περιμένει την ώρα που θα φύγει η πρώην σύντροφός του, Κυριακή, από το σπίτι της, μαζί με έναν φίλο της, προκειμένου να πάνε στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να καταγγείλει πως την παρακολουθούσε. Με το που διαπιστώνει ότι αναχωρούν από το σπίτι, την ακολουθεί ως το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου έξω από αυτό τη δολοφόνησε με μαχαιριές στην πλάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.