ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιοι Ανάργυροι – Συνάδελφος 39χρονου: «Ήταν περίεργος – Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα»

«Είχε πολύ ενέργεια μέσα του που δεν ήταν συμβατή με τους υπόλοιπους συναδέλφους»

Άγιοι Ανάργυροι – Συνάδελφος 39χρονου: «Ήταν περίεργος – Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα»

Συνάδελφος του 39χρονου που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (10/4) και τόνισε πως «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα».

Μιλώντας στο «Πρωινό», η γυναίκα περιγράφει τον τρόπου που συμπεριφερόταν ο δολοφόνος της Κυριακής στο χώρο εργασίας του.

«Ήταν λίγο περίεργος, βέβαια ήταν καλός στη δουλειά του. Υπήρχαν φορές που δεν ερχόταν για δουλειά και μια φορά συγκεκριμένα είχε στείλει μήνυμα ότι δε θα έρθει και μάθαμε μετά από τη μητέρα του ότι κάτι είχε πάρει και είχε πάει στο νοσοκομείο. Παραιτήθηκε από τη δουλειά γιατί έλεγε ότι θα πάει στα καράβια να εργαστεί» είπε η γυναίκα αρχικά.

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του ανέφερε ότι «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος με τους συναδέλφους. Είχε πολύ ενέργεια μέσα του που δεν ήταν συμβατή με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους. Ήταν βιαστικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ότι στη δουλειά έμεινε περίπου ένα χρόνο και η θέση του ήταν αποθηκάριος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.