ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η μητέρα των κακοποιημένων ανήλικων

Με βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπη η μητέρα των ανήλικων και ο σύντροφο της

Άγιος Παντελεήμονας: Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η μητέρα των κακοποιημένων ανήλικων

Η 30χρονη μητέρα τριών μικρών παιδιών και ο 54χρονος σύντροφος της κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλές σωματικές βλάβες. Ο άνδρας κατηγορείται επιπλέον για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα ότι σε διαμέρισμα της περιοχής διαβιούν σε επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες τρία μικρά παιδιά, μαζί με την μητέρα τους και τον σύντροφό της. Παράλληλα, καταγγέλθηκε ότι η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε τα παιδιά της για επαιτεία στο Μοναστηράκι.

Από την προανακριτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ανήλικα διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο και έτσι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με συναδέλφους τους της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σπίτι των κατηγορουμένων. Ο 54χρονος μόλις είδε τους αστυνομικούς τους επιτέθηκε, ενώ αμέσως μετά συνελήφθη μαζί με την 30χρονη.

Όσον αφορά τα τρία παιδιά, με εντολή του εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για ιατροδικαστική εξέταση. Στο πλευρό των ανήλικων βρίσκονται και άτομα από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία και μία απόφαση για εκμετάλλευση ανηλίκου σε επαιτεία. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.