ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 35χρονου Ιρανού για διακίνηση ναρκωτικών – Έπαιρνε μαζί του τον ανήλικο γιο του

Ο αλλοδαπός έπαιρνε μαζί του το γιο του για να μην κινεί υποψίες

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 35χρονου Ιρανού για διακίνηση ναρκωτικών – Έπαιρνε μαζί του τον ανήλικο γιο του

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η Αστυνομία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τη Δευτέρα (10/10) στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ιρανός υπήκοος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμου στη διακίνηση ποσοτήτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Χαρακτηριστικό της δράσης του συλληφθέντα είναι ότι κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και για να μην κινεί τις υποψίες είχε μαζί του τον ανήλικο γιο του.

Ο 35χρονος Ιρανός είχε στην κατοχή του 5 συσκευασίες, που περιείχαν 8,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, και συσκευασία που περιείχε 0,4 γραμμ. ηρωίνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 25 συσκευασίες που περιείχαν 19,7 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 2,7 γραμμ. ηρωίνης, 49,8 γραμμ. μεθαδόνης και μία ζυγαριά ακριβείας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.