ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 46χρονος Μπαγκλαντεσιανός – Θώπευσε το στήθος 24χρονης 

Κατηγορείται για «απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας»

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 46χρονος Μπαγκλαντεσιανός – Θώπευσε το στήθος 24χρονης 

Ένας 46χρονος Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς θώπευσε μία 24χρονη. 

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη προσήλθε πριν από δυο ημέρες στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλοντας ότι ο 46χρονος από το Μπαγκλαντές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την παρακολουθούσε επίμονα και την ενοχλούσε μέσω τηλεφώνου.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι συνεχώς, χωρίς λόγο, αλλά επίμονα την επισκεπτόταν στο σπίτι της και στην εργασία της, γεγονός που όπως υποστήριξε της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία.

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 46χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Το περασμένο Σάββατο, όπως υποστήριξε η 24χρονη ο 46χρονος κατά απαίτησή του μπήκε στο σπίτι της και επιμένοντας να φωτογραφηθούν μαζί την θώπευσε στο στήθος.

Αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ κατάφεραν να εντοπίσουν τον 46χρονο χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να τον συλλάβουν έξω από το σπίτι της.

Στο κινητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε η επίμαχη φωτογραφία, που ανέφερε στην κατάθεση της η 24χρονη, ότι έβγαλε όταν εισέβαλλε σπίτι της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κατηγορείται για «απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.