Αγνοείται από την Τετάρτη η 17χρονη Αθανασία από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Την ημέρα της εξεφάνισής της φορούσε κόκκινή μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια

Αγνοείται από την Τετάρτη η 17χρονη Αθανασία από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Αγνοείται για τρεις ημέρες, από τις 18 Μαΐου, από την Νυμφόπετρα Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, η 17χρονη Αθανασία Μ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21 Μαΐου για την εξαφάνιση της 17χρονης και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αθανασία Μ., έχει ύψος 1.70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινή μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.