
Με λεία που αγγίζει τις 91.000 ευρώ έφυγαν άγνωστοι δράστες από την Περαχώρα Κορινθίας, αφού πρώτα ανατίναξαν ΑΤΜ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (31/8).
Οι δράστες, σύμφωνα με το korinthostv.gr, έφτασαν στο σημείο περίπου στις 5:00 και προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν κασετίνα που περιείχε περίπου 91.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.