ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άγνωστοι διέρρηξαν δύο εκκλησίες στο Λουτράκι – Αφαίρεσαν τάματα και χρυσαφικά (φώτο)

Οι διαρρήξεις έγιναν στους Ιερούς Ναούς Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Αγίου Μηνά στο Σχίνο

Άγνωστοι διέρρηξαν δύο εκκλησίες στο Λουτράκι – Αφαίρεσαν τάματα και χρυσαφικά (φώτο)

Άγνωστοι, διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περαχώρα στο Λουτράκι, αλλά και την εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Σχίνο.

Η διάρρηξη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περαχώρα στο Λουτράκι σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με τους δράστες να έχουν παραβιάσει την κύρια πόρτα της εκκλησίας, να κλέβουν τάματα και να διαφεύγουν από την πλαϊνή είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες που εισέβαλαν στον Ιερό Ναό έσπασαν το παγκάρι, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα, καθώς και το τζάμι της εικόνας της Παναγίας των Καλανήσων, αφαιρώντας όλα τα τάματα και τα χρυσαφικά που είχαν εναποθέσει οι πιστοί.

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Μπήκαν ακόμα και στο Ιερό του Ναού, έσπασαν τα συρτάρια και έκλεψαν μικροπράγματα του ιερέα.

Διάρρηξη όμως έγινε και το προηγούμενο βράδυ της Παρασκευής και στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Σχίνο.

Στις δύο εκκλησίες, έσπευσε η Ασφάλεια και η Σήμανση, ενώ περιπολικά με αστυνομικούς του ΑΤ Λουτρακίου, έκαναν μπλόκα σε διάφορα σημεία, διενεργώντας ελέγχους σε οχήματα και οδηγούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.