ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από άγρια καταδίωξη κλεμμένου Smart στου Ρέντη: Τον έβγαλαν τα ΕΚΑΜ (φώτο)

Κινήθηκε μέσα απο τα στενά των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, ενώ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφ.Κηφισού

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από άγρια καταδίωξη κλεμμένου Smart στου Ρέντη: Τον έβγαλαν τα ΕΚΑΜ (φώτο)

Τα ξημερώματα της Κυριακής (24/12), σημειώθηκε άγρια καταδίωξη κλεμμένου Smart από την περιφερειακή Αιγάλεω μέχρι τον Ρέντη από το ειδικό όχημα του ΑΤ Φυλής.

Μάλιστα ο δράστης, Αρμένιος 33 ετών, παράτησε το αυτοκίνητο και, συνελήφθη αργότερα, καθώς για ώρες, παρέμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του αρνούμενος να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα για να προχωρήσουν στη σύλληψη.

Η αστυνομία έσπασε την πόρτα και τον συνέλαβε το πρωί της Κυριακής.

Πώς έγινε η καταδίωξη από τα Άνω Λιόσια στον Ρέντη

Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 04:18 το πρωί της Κυριακής (24/12) όταν στην περιφερειακή Αιγάλεω, πάνω απο τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, εντοπίστηκαν από το ειδικό όχημα του ΑΤ Φυλής δύο αυτοκίνητα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα Άνω Λιόσια, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτά έσκυψαν όταν αντίκρισαν το όχημα της Αστυνομίας.

Από αυτή την στιγμή και επί 33 λεπτά ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη του ενός εκ των δυο αυτοκινήτων, τύπου Smart που είχε κλαπεί από τη Νίκαια πριν απο λίγη ώρα.

Ο δράστης κινήθηκε μέσα απο τα στενά των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, ενώ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς, ορισμένοι εκ των οποίων επέστρεφαν απο διασκέδαση.

Τελικά, το Smart εγκαταλείφθηκε στις εργατικές κατοικίες Ρέντη και κατά την καταδίωξη έπεσε το κινητό του οδηγού και έτσι εντοπίστηκε η ταυτότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς η πολυκατοικία που διαμένει ενώ ο ίδιος αρνείται να παραδοθεί και ως εκ τούτου αναμένεται ο εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.