ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άγρια συμπλοκή έξω από το ΚΥ Μοιρών στο Ηράκλειο με σφυριά, καδρόνια και σπρέι πιπεριού – Τέσσερις τραυματίες

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ένας 25χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 19χρονο

Άγρια συμπλοκή έξω από το ΚΥ Μοιρών στο Ηράκλειο με σφυριά, καδρόνια και σπρέι πιπεριού – Τέσσερις τραυματίες

Άγρια συμπλοκή με σφυριά, καδρόνια ακόμα και σπρέι πιπεριού σημειώθηκε μεταξύ δύο οικογενειών έξω από το Κέντρο Υγείας στις Μοίρες Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 4 άτομα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το άγριο ξύλο άρχισε όταν για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν μέλη δύο οικογενειών.

Αποτέλεσμα του άγριου καυγά ήταν να τραυματιστούν τουλάχιστον 4 άτομα και να γίνουν κι αρκετές προσαγωγές από τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο καυγάς ξεκίνησε όταν ένας 25χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 19χρονο και στο ξύλο μπήκε κι ο πατέρας του 25χρονου.

Ο 25χρονος διακομίσθηκε με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου κατέφθασαν και συγγενείς των εμπλεκομένων με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον καυγά, οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.