ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρίνιο: Δύο 16χρονοι τραυματίστηκαν από αυτοσχέδια κροτίδα – Εξερράγη στα χέρια τους

Ο ένας ανήλικος τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Αγρίνιο: Δύο 16χρονοι τραυματίστηκαν από αυτοσχέδια κροτίδα – Εξερράγη στα χέρια τους

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο 16χρονοι μαθητές Λυκείου το μεσημέρι της Παρασκευής, οι οποίοι τραυματίστηκαν με μια αυτοσχέδια κροτίδα την ώρα που προσπαθούσαν να την ενεργοποιήσουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στο κέντρο του Αγρινίου.

Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια τους και τραυματίστηκαν από τα θραύσματα, ο ένας ελαφρά και ο άλλος πιο σοβαρά.

Για καλή τους τύχη, στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του ενός που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και οι δυο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον έναν 16χρονο που τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε.

Όμως, ο δεύτερος τραυματίστηκε στο μάτι και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία με ελεγχόμενη την κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διενεργούν προανάκριση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν σχηματίσει δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων των δυο παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.