ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρίνιο: Eπιτέθηκαν και λήστεψαν 17χρονο που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο

Αγρίνιο: Eπιτέθηκαν και λήστεψαν 17χρονο που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ένα νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε σε βάρος 17χρονου στο Αγρίνιο.

Η καταγγελία και οι μηνύσεις για το οπαδικό επεισόδιο έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους αστυνομικούς και ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους στο Αγρίνιο. Παρά τα όσα έχουν συμβεί κάποιοι συνεχίζουν να κινούνται στα σκοτεινά μονοπάτια του χουλιγκανισμού. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 17χρονος στην Πλατεία Δημάδη, που δέχτηκε επίθεση από τέσσερα άτομα και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα, με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς του ανήλικου μιλώντας στο agriniotimes.gr οι τέσσερις δράστες είδαν τον γιο τους με μπλούζα του Παναθηναϊκού και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Tου αφαίρεσαν τόσο τη φανέλα της ομάδας που φορούσε αλλά δεν σταμάτησαν εκεί καθώς -σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του – του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό οι γονείς κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου και έκαναν μηνύσεις, ενώ το παιδί οδηγήθηκε και στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων για αθλητική βία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.