ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε ανήλικους ληστές που φέρονται να «χτυπούσαν» καταστήματα ΟΠΑΠ

Το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει συνεχόμενα περιστατικά κλοπών και ληστειών

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε ανήλικους ληστές που φέρονται να «χτυπούσαν» καταστήματα ΟΠΑΠ

Το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε ακόμα μία ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην πόλη του Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, αυτή τη φορά οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που είχαν κυριολεκτικά τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες της πόλης καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει συνεχόμενα περιστατικά κλοπών και ληστειών.

Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο, όπως και τις άλλες φορές. Δύο νεαροί άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κράνη, απέσπασαν 1000 ευρώ από τα ταμεία της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Οι θρασύτατοι δράστες «χτύπησαν» την ώρα που το πρακτορείο ήταν ανοιχτό και είχε πελάτες. Οι δράστες μάλιστα για να αποσπάσουν τα χρήματα έδρασαν υπό την απειλή μαχαιριού.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία που ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έναν εκ των οποίων κατάφερα να συλλάβει λίγη ώρα αργότερα.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 16 ετών που εμπλέκονται συνολικά σε δύο κλοπές και τέσσερις ληστείες.

Οι νεαροί παρακολουθούνταν μέρες από τις Αρχές και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δρούσαν με κλεμμένο μηχανάκι. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου και βρέθηκαν τα ρούχα που χρησιμοποιούσαν κατά την δράση τους, μαχαίρια καθώς και τα χρήματα που εκλάπησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία και αναμένονται εντός ημέρας ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.