ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άγριο επεισόδιο σε σχολείο στο Ηράκλειο – 17χρονος έβγαλε σουγιά και έσκισε τα ρούχα συμμαθήτριάς του

Η επίθεση προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης

Άγριο επεισόδιο σε σχολείο στο Ηράκλειο – 17χρονος έβγαλε σουγιά και έσκισε τα ρούχα συμμαθήτριάς του

Ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (25-09-2023) σε σχολείο στο Ηράκλειο, όπου ένας μαθητής έβγαλε σουγιά, απείλησε συμμαθήτρια του και στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έσκισε το παντελόνι μέσα στα εργαστήρια.

Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας συνελήφθη ο μαθητής και ο 50χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όλα συνέβησαν στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Η μαθήτρια της Γ’Λυκείου είχε πάει με την τάξη της στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου. Εκεί είχαν πάει και μαθητές από ένα άλλο σχολείο της περιοχής.

Ξαφνικά ο 17χρονος έβγαλε από την τσέπη του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά και με απειλητικό ύφος το επέδειξε στη συμμαθήτρια του η οποία σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε, της έσκισε το παντελόνι που φορούσε στο ύψος της δεξιάς εμπρόσθιας τσέπης και όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από άλλα άτομα έτρεξε να εξαφανιστεί.

Η μικρή τρομοκρατημένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήγε στην 40χρονη μητέρα της και με κλάματα της περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε μέσα στα εργαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και μετά από αναζητήσεις συνελήφθη τόσο ο μαθητής, όσο και ο πατέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.