ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγριος καυγάς μεταξύ αλλοδαπών στον Μυλοπόταμο – Ινδός επιτέθηκε με μαχαίρι σε ομοεθνή του

Προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Μυλοποτάμου όπου παραμένει κρατούμενος ο 33χρονος

Άγριος καυγάς μεταξύ αλλοδαπών στον Μυλοπόταμο – Ινδός επιτέθηκε με μαχαίρι σε ομοεθνή του

Άγριος καυγάς μεταξύ δύο αλλοδαπών, σημειώθηκε στο Πέραμα Ρεθύμνου, στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αλλοδαποί, με καταγωγή από την Ινδία (πρόκειται για άτομα ηλικίας 32 και 33 ετών), ήρθαν στα χέρια, το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να επιτεθεί στον άλλο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να σπεύδουν στο Πέραμα και να συλλαμβάνουν τον 33χρονο δράστη του περιστατικού.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 32χρονο παθόντα και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αφού φέρει ελαφρά τραύματα στο χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν οι λόγοι που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό τους δύο άνδρες παραμένουν άγνωστοι ενώ σχετική έρευνα και προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Μυλοποτάμου όπου παραμένει κρατούμενος ο 33χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.