ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ μαθητών Λυκείου στην Έδεσσα – Τον χτυπούσαν μέχρι που λιποθύμησε

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ μαθητών Λυκείου στην Έδεσσα – Τον χτυπούσαν μέχρι που λιποθύμησε

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά μαθητές Λυκείου ήρθαν στα χέρια σε κεντρικό καφέ μπαρ της Έδεσσας.

Θύμα ένα 16χρονο αγόρι όπου οι νταήδες έβγαλαν έξω από το μαγαζί και άρχισαν να το γρονθοκοπούν ενώ εκείνο προσπαθούσε να αμυνθεί.

Όταν φίλος του 16χρονου και συμμαθητής του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον γλιτώσει από το μένος των θυτών εκείνοι επιτέθηκαν και στον ίδιο χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Οι δράστες σταμάτησαν να χτυπούν τους δυο μαθητές όταν ο ένας εκ των δυο θυμάτων έχασε τις αισθήσεις του.

Εντύπωση προκαλεί η στάση διερχόμενων οδηγών και περαστικών οι οποίοι δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν και να αποτρέψουν τον άγριο ξυλοδαρμό των ανήλικων παιδιών.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Έδεσσας ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ένας εκ των φερόμενων δραστών και ο πατέρας του.

Από την προανάκριση, το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες και τις καταθέσεις των θυμάτων προέκυψε ότι στο περιστατικό ενεπλάκησαν τουλάχιστον 6 ανήλικοι οι οποίοι συμμετείχαν στις βιαιοπραγίες, ενώ αναμένεται η ταυτοποίηση τους.

Οι γονείς των θυμάτων έχουν καταθέσει μήνυση και η υπόθεση θα πάει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.