ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιματηρό επεισόδιο σε δομή φιλοξενίας στα Ιωάννινα – 27χρονος μαχαίρωσε συγκάτοικό του

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου και νοσηλεύεται

Αιματηρό επεισόδιο σε δομή φιλοξενίας στα Ιωάννινα – 27χρονος μαχαίρωσε συγκάτοικό του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της περασμένης νύχτας στη δομή της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα όπου διαμένουν παράνομοι πρόσφυγες και μετανάστες.

Όλα ξεκίνησαν στη μία περίπου τα ξημερώματα όταν δύο υπήκοοι Ερυθραίας που διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα διαπληκτίστηκαν.

Στη συνέχεια ο ένας από αυτούς, ηλικίας 27 ετών μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του, ηλικίας 28 ετών.

Ο τραυματίας δέχθηκε χτυπήματα σε διάφορα σημεία, κυρίως όμως στην κοιλιακή χώρα και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου και νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο χώρο της δομής κλήθηκε η Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη ο οποίος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοκατοχής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.