ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αιματηρό επεισόδιο στο Καρναβάλι στα Αφάντου Ρόδου – Αλβανοί τραυμάτισαν 25χρονο στην κοιλιά με αιχμηρό αντικείμενο

Το καρναβάλι σταμάτησε και ο κόσμος έφυγε

Αιματηρό επεισόδιο στο Καρναβάλι στα Αφάντου Ρόδου – Αλβανοί τραυμάτισαν  25χρονο στην κοιλιά με αιχμηρό αντικείμενο

Από ένα αιματηρό επεισόδιο «σημαδεύτηκε» το Καρναβάλι στα Αφάντου Ρόδου, το οποίο σταμάτησε.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr δύο υπό διαδικασία ενσωμάτωσης Αλβανοί τραυμάτισαν σοβαρά μετά από συμπλοκή έναν 25χρονο ντελιβερά στην κοιλιά, με κατσαβίδι ή μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, αρχικά υπήρξε συμπλοκή και στη συνέχεια ένας 17χρονος Αλβανός τραυμάτισε τον 25χρονο, ο οποίος έχει μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που προχώρησαν σε συλλήψεις. Το καρναβάλι σταμάτησε και ο κόσμος έφυγε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.