ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιτωλοακαρνανία: 34χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε 55χρονο για βιασμό

Στο χωριό Θέρμο

Αιτωλοακαρνανία: 34χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε 55χρονο για βιασμό

Καταγγελία σε βάρος ενός 55χρονου για βιασμό, υπέβαλλε μια 34χρονη αλλοδαπή στο χωριό Θέρμο Αιτωολοακαρνανίας.

Ειδικότερα, η 34χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του thermonews, μπήκε αναστατωμένη σε κατάστημα εστίασης του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ του Σαββάτου, ζητώντας βοήθεια.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες του καταστήματος έτρεξαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου και στο σημείο βρέθηκε περιπολικό με δύο άνδρες του Τμήματος.

Ύστερα από λίγο εμφανίστηκε και ο 55χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό και ότι η 34χρονη ψεύδεται.

Ο 55χρονος και η 34χρονη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου, όπου εκεί η αλλοδαπή γυναίκα υπέβαλλε μήνυση εναντίον του άνδρα για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 55χρονου και η υπόθεση διερευνάται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.