ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστοι πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να «ξαφρίζουν» ελιές από χωράφι

Ο εξοπλισμός των κλεφτών κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο μετά την ειδοποίησή τους

Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστοι πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να «ξαφρίζουν» ελιές από χωράφι

Κωμικοτραγικές καταστάσεις, σημειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε λιοστάσι στην περιοχή της Παλαίρου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Όλα έγιναν όταν ένας ιδιοκτήτης χωραφιού πήγε να δει εάν ο καρπός από τα δέντρα του ήταν έτοιμος για συγκομιδή, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπος με μία περίεργη… κατάσταση καθώς φτάνοντας εκεί είδε ένα ολόκληρο συνεργείο ανθρώπων που με μηχανήματα και πλήρη οργάνωση να μαζεύουν τις ελιές του.

Άνετος τους πλησίασε και τους ρώτησε με ευγενικό τρόπο ποιος τους έβαλε να μαζέψουν τις ελιές. Αυτοί του απάντησαν με ήρεμο και ευγενικό επίσης τρόπο ότι τους έβαλε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού.

Ωστόσο, όταν τους ανέφερε πως αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και πως θα καλέσει την αστυνομία οι «εργάτες» τράπηκαν προς άτακτη φυγή αφήνοντας μάλιστα όλο τον εξοπλισμό του στο χωράφι.

Ο εξοπλισμός των κλεφτών κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο μετά την ειδοποίησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης… πρόλαβε τους κλέφτες αν και σε άλλες περιπτώσεις δυστυχώς δεν γίνετε το ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.