ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αιτωλοακαρνανία: Παπάδες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα

Κατέφυγαν σε μηνύσεις μετά τη συμπλοκή και τις συλλήψεις

Αιτωλοακαρνανία: Παπάδες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα

Οι κτηματικές διαφορές φαίνεται πως πυροδότησαν τη συμπλοκή δύο παπάδων που ήρθαν στα χέρια, στην Αιτωλοακαρνανία.

Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο Αιτωλικό, καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως οι δύο ιερείς θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς μετά το επεισόδιο έγιναν συλλήψεις, με τους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν μηνύσεις, ο ένας στον άλλον.

Το σοβαρό επεισόδιο με τους δυο παπάδες σημειώθηκε σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού στην Αιτωλοακαρνανία. Οι ιερείς αλληλομηνύθηκαν, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ενώ το περιστατικό απασχολεί πλέον και την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η συμπλοκή των δυο παπάδων, ηλικία 65 και 38 ετών, ήταν έντονη και φέρεται να είχε ως αιτία τις κτηματικές διαφορές των πρωταγωνιστών.

Αφορμή για το συγκεκριμένο επεισόδιο δόθηκε από τα πρόβατα του ενός ιερέα που μπήκαν στο χωράφι του άλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο επεισόδιο κλήθηκαν να επιληφθούν αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού που συνέλαβαν τους ιερείς σχηματίζοντας δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος του ενός και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του άλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.