ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ακαδημίας: Διευθύντρια στο Μεταξά η γυναίκα που έχασε τη ζωή της από φωτιά σε διαμέρισμα

Σε εξέλιξη η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά

Ακαδημίας: Διευθύντρια στο Μεταξά η γυναίκα που έχασε τη ζωή της από φωτιά σε διαμέρισμα

Η 60χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης (21-5-2024) ύστερα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμά της, ήταν η Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά, Κατερίνα Ιωάννου.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες συναδέρφων της, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά συνέχιζε να εργάζεται αξιοπρεπώς, εκτελούσε τα καθήκοντά της και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η προσφορά της στην κοινωνία ήταν πλούσια.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας από τους πυροσβέστες ενώ ο 70χρονος αδερφός της βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η πυροσβεστική κλήθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του αρχικά έναν άνδρα και λίγο αργότερα τη σορό μιας γυναίκας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα δύο αδέλφια ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες καθώς μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα. Σε εξέλιξη η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.