Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ακόμα ένα φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 67χρονος οδηγός φορτηγού που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο

Στο σημείο έφτασε άμεσα η τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο

Ακόμα ένα φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 67χρονος οδηγός φορτηγού που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο

Άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16/08) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 67χρονο οδηγό μικρού φορτηγού.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κάτω από συνθήκες που βρίσκονται υπό εξέταση. Το δυστύχημα συνέβη στο 21ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, λίγο πριν τις 06:00 το πρωί.

Ο 67χρονος οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά στη μπάρα.

Κατόπιν, το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο του οδηγού.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 67χρονο, καθώς είχε καταλήξει πριν την άφιξη των σωστικών δυνάμεων.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την αρμόδια υπηρεσία της τροχαίας, με στόχο την αποσαφήνιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.