ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακόμα ένα επεισόδιο οπαδικής βίας: 27χρονος στις Σέρρες απείλησε με μαχαίρι 17χρονο για να βγάλει μπλούζα ομάδας

Στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 418 πυροτεχνήματα

Ακόμα ένα επεισόδιο οπαδικής βίας: 27χρονος στις Σέρρες απείλησε με μαχαίρι 17χρονο για να βγάλει μπλούζα ομάδας

Συνελήφθη ένας 27χρονος άνδρας για ληστεία και οπαδική βία το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στις Σέρρες.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης ο ίδιος άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσέγγισε 17χρονο αλλοδαπό ο οποίος φορούσε μπλούζα αθλητικής ομάδας και με την απειλή μαχαιριού τον εξανάγκασε να την βγάλει πριν να του την πάρει.

Παράλληλα οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλον έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του πρώτου συλληφθέντα καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία πυροτεχνημάτων των 100 βολών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 418 τεμάχια πυροτεχνημάτων διαφόρων ειδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.